Falling Down the Rabbit Hole

Frekvence, s jakou tu postuji posledních pár let příspěvky, je tragická… Ale víte co se říká. Lepší pozdě, než-li vůbec. A tak vám přináším dojmy z akce, která se konala letos v dubnu. Držte si klobouky a né že odskáčete do nějaké nejbližší králičí nory, protože z jedné vám teď nesu report!

Mám to zkracovat a nebo se rozepsat? Baví vůbec ještě někoho číst blogové články, natož nějaké zbytečně dlouhé? Mám hodně tendenci se rozepisovat, ale budu se snažit to krotit. Psal se podzim roku 2023. V Praze jsme si užívali Halloweenský sraz v kavárně Mad Rabbit. Tohle místo jsem objevila čirou nádohou. Bylo to tam milé, designově velice povedené a jídlo výborné. Ihned po sraze jsem proto začala zjišťovat, zda-li by šlo udělat rezervaci alespoň pro 30 lidí, kolik by to stálo a zda je možný i catering. Bylo mi vyhověno, cena na pražské poměry byla oukej a tak jsme se rozhodla do toho jít! Naplánovat po dlouhé pauze od Čokoládových Odpolední další větší tea party v naší hornaté domovině!

Detaily vás asi zajímat nebudou. Organizace takovéhle akce byla šíleně náročná a stresující. POPRVÉ A NAPOSLEDY JSEM SE NA TAKOVOU AKCI TAHALA VLAKEM!!!! SE VŠEMA TĚMA TAŠKAMA! To byl tak stupidní nápad, achjo… ale nějak jsem to s pomocí kamarádek odnesla na místo určení. Následují „behind the scenes“ fotečky :DDD

Co se týče organizace jako takové, měla jsem skvělou pomoc od Verči a Anet. I díky nim se akce tak povedla. Dorazilo více než 30 lidí z české, rakouské i německé komunity, což ale nijak nevadilo, protože nás spojuje vášeň pro lolita módu, takže se mlčení rozhodně nekonalo. Pro každého hosta jsme přichystali totebag s originálním artem nakresleným Anet (Instagram zde), tematické placky a další drobné dárečky a pro VIP hosty i hrnečky s artem od Klárky (Instagram zde), který se objevoval i na sociálních sítích eventu a dalších místech.
Nejprve jsme rozbili ledy tím, že jsme všechny hosty mezi sebou promíchali na týmy, které si vylosovali. Trošku mi bylo líto introvertů, kteří se octli z minuty na minutu v cizím kolektivu, ale hej… potřebovali jsme probořit ledy a skupinové hry jako tato vždy skvěle zabírají.

Náš soutěžní turnaj se skládal z několika disciplín -> tajenka, vědomostní kvíz na rychlost, vázání waistties a skládání věže z karet. Vítězný tým si odnesl cenu a dobrý pocit a my se mohli přesunout k dalšímu programu. Mezi tím vším se samozřejmě i jedlo všechno to výborné jídlo, co pro nás zaměstnanci kavárny pečlivě připravili. Po makronkách se slehla zem prakticky ihned. A to jich bylo 120 kusů! Jídla naštěstí bylo dost a někteří si tak mohli odnést i výslužku do vlaku na cestu.

Celou akci pečlivě fotografoval Michal Kára a jeho fotky vám sem ostatně i sdílím, protože by byla škoda je neukázat. Celé album je pak i na webové stránce akce. Doufám, že bude fotit i naše budoucí akce, protože spolupráce s ním byla velice milá a fotky jsou nádherné.

Na závěr jsme s Anet vyhlásily tombolu, do které nám ceny věnovalo několik českých i zahraničních značek. Všechny jsem zmínila na webových stránkách a ještě jednou jim patří obrovské díky za jejich ochotu!

Co jsem si odnesla? I přes všechnu únavu vlastně skvělý pocit. Udělalo mi obrovskou radost, že se o akci zajímali i lidé z okolních komunit mimo Česko a především, že přijeli. Naši nováčci i dlouholetí členové komunity, kteří ale třeba necestují na zahraniční tea parties měli tak možnost se potkat s dalšími, novými lidmi. Byla to zkušenost pro mě a myslím, že i pro naší komunitu. Sice jsme neměli tea party s přehlídkou a značkou jako hostem, ale i tak jsme se s děvčaty snažily udělat akci na úrovni a to se snad podařilo. mám z té akce krásné vzpomínky, jen bohužel utekla velmi rychle… Alespoň existují ty fotky, abych si zpětně mohla vybavit jednotlivé situace a zážitky.

A co jsem měla na sobě… Pár dní před tea party jsem se hecla a ušila si Necropolis JSK. Jejich design mám v hlavě už delší dobu, takže bylo jasno co a jak. Šlo o první seamless sample látky, takže byla spíše šedavá než černá. I tak jsem se rozhodla si šaty na akci obléct. Docela jsem bloumala nad tím s jakou halenkou je nakombinovat, abych je oživila. Zvolila jsem vínovou kombinaci a k mému překvapení to spolu vypadalo opravdu hezky. Makeup jsem si udělala jako taková srdíčka z červených stínů a třpytek.

COORD RUNDOWN
halenka: Atelier Pierrot
OTKs: Enchanted Dream Couture
boty: Aliexpress
JSK, headpiece: Sleeping Doll
doplňky: Enchanted Dream Couture, Le Petit Four, Sleeping Doll

V době tea party jsem měla i narozeniny, ale samozřejmě jsem se s tím nechlubila. On to byl i docela záměr, nadělit si tea party k narozeninám a trávit je tak ve společností lidí se stejnou vášní pro J fashion. A co vy? Byli jste na tea party? Jak jste si to užili? Co byste změnili a nebo nechali?

V říjnu mé čeká tea party v německu, tak třeba napíšu i report odtamtud. Hlavně nesmím zapomenout fotit. To mi činí obtíže…

No a tím jsme se dostali na konec. Opravdu jsem se držela a snažila se nerozepisovat příliš. Budu ráda, když mi tu zanecháte komentář. Třeba mě to motivuje k tomu psát častěji :DDD Napočtenou příště!
Yuki ❤️

Yuki

zdejší pisálek, gothic lolita, milovník klasické hudby a metalu, volnočasová švadlena/ fotografka/ pletařka... mám hromadu koníčků. Hrůza!

Čtěte dál

Předchozí

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *