20) Lolita diary – příprava na geetacon

Za týden tu máme dlouho očekávaný festival fantasy, her a anime – Geetacon2013.

Původně jsem nechtěla platit 200kč za vstupné, ale jelikož tam budou zajímavé přednášky, kamenný stánek Porcelain doll a hlavně slečny ze severočeské lolita komunity, řekla jsem si, že bych se tam aspoň v sobotu mohla zajít podívat.




Konečně mám opravené své sweet lolita boty. Napadl mě outfit, který není sweet a přes to se k němu boty hodí. Celý den jsem ho dávala dohromady, až získal tuto podobu. Na přiznání českých lolitek někdo psal, že nechápe proč si některé z nás dávají takovou práci s oblečením, ale líčení a

pěkný účes už je vedlejší. Řekla jsem si, že to je zřejmě můj případ. Líčit se nikdy nebudu nějak extra. Nesluší mi to 😀 nebo se prostě neumím nějak viditelně nalíčit. Volím tedy většinou pudr, řasenku, někdy lehounce šmrncnu rty rtěnkou a v případě sweet použiju i tvářenku.
 Na nějaký účes si také nepotrpím. Dnes jsem ovšem zkusila udělat drdol. Pro můj krk je to utrpení, navíc mám nepříjemný pocit, že i přes několik pevných gumiček a pinetek se mi drdol každou chvíli „rozplete“. Na geetacon to budu muset nejspíš pojistit více pinetkami. Budu pinetková lady :DD Pro můj typ vlasů je těžké udělat složitější účes. Jsou dlouhé, husté a silné jako koňské žíně.
Nuže teď k mému outfitu. Je složen ze dvou handmade spodniček – jedna střední, druhá malý objem, handmade černé bloomers, silonky, černá handmade sukně s kočičí kamejí, černá halenka od mé nee chan Lin, korset z DraculaClothing od mého přítele a boty AnnaHouse z Cheriina closet cleaningu. Mášle na drdolu je také handmade. Přemýšlím o umělých řasách, ale jak se znám, přilepila bych je nějak no…nejsem na líčení příliš nadaná.



A ještě jedna fotka mého kočičího 
bittersweet outfitu proti světlu
Když jsem dala své sweet botičky k ostatním
 na speciálně vyčleněnou poličku, došlo mi,
 jak hezky  se rozrůstá má sbírka lolitích bot.


Yuki

zdejší pisálek, gothic lolita, milovník klasické hudby a metalu, volnočasová švadlena/ fotografka/ pletařka... mám hromadu koníčků. Hrůza!

Čtěte dál

PředchozíDalší

6 komentáře “20) Lolita diary – příprava na geetacon

  1. Ten outfit je super, ta kočka se moc povedla a je to nádherně sladěné, i když bych možná dala nějaký náhrdelník na růžové stužce 🙂

    1. Píšu to celkem často 😀 nikdy nebudu dokonalá, protože na doplňky si nepotrpím.. Mám jich málo, ale na geeta jsem pak outfit pozměnila a přibila i sametka. Naštěstí se má sbírka doplňků pomalu, ale jistě rozrůstá 😀 tak kdo ví…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *