LadySloth – Where is the Cat?

Kdo pravidelně čtete můj blog, rozhodně znáte polskou značku Lady Sloth. Minule jsem tu psala o JSK, tentokrát mám opět sukni a upřímně? No upřímně vám sem napíšu své dojmy, tak jak jste ostatně ode mě zvyklí.

Print Where is the Cat představila LadySloth už před pekelně dlouhou dobou a ten print už tehdy zaujal nejednu z nás. Bohužel dlouhou dobu se čekalo, než se dostal na řadu. Předtím se udělalo několik releasů Spooky Macarons, až bylo přemakronkováno… Z nějakého důvodu je ten print hrozně oblíbený, ale já prostě čekala na ty netopýry. A dočkala jsem se! Jakmile se spustil preorder, začala jsem váhat a doslova objednávala pár minut před koncem preorderu. Pořád jsem si říkala, že přeci nepotřebuju další sukni. Jenže instastories s fotkami různých kombinací této sukně mě přesvědčily, že ji chci a bylo vystaráno. Kdo někdy objednával z preorderu ví, že to trvá měsíce. Je třeba být trpělivý a dočkáte se…
Těšila jsem se, že si sukni vezmu na Halloweenskou párty co jsme pořádali v sobotu, bohužel pošťák nezavolal a balíček v pátek ani nedovezl na poštu, tudíž jsem jej nemohla vyzvednout a na poštu šla až dneska. Už se stmívalo, tak jsem musela s focením pohnout.
Nuže, sukni mám doma, pojťme ji zhodnotit!

Svrchní printová vrstva je šifon, což je mi osobně daleko sympatičtější než ten polyester, ze kterého mám GalaxyWitch. Pod šifonovou vrstvou je podšívka, na kterou navazuje na okraji jemně nařasená tylová krajka s netopýry a monogramem LadySloth. Krajku překrývá kanýrek šifonu. Pásek sukně je poloelastický a má po obvodu několik poutek na pásek, což je vcelku fajn, protože jsem si oblíbila k některým sukním nosit pásek. Zkrátka to vypadá hezky. Jsem ráda, že LadySloth dělá poloelastický pas u sukní. Věřte nebo ne, není to standardem u všech značek. Vlevo je klasicky zapínání na zip a knoflíček.
Kapsy má tato sukně dokonce 2! Na každé straně jednu. Jsou dostatečně velké, vejde se mi tam telefon. Ale já mám celkem malý telefon… Po vyzkoušení mi velikost M padne akorát a i teď, několik hodin potom, co jsem sukni nafotila, poprvé oblékla, v ní stále sedím v obýváku a kochám se tou nádherou. Netopýrci, kočičky… to je moje.

Co k tomu říct? S tímhle printem se zkrátka LadySloth ve spolupráci s Antygeou skutečně vytáhla a miluji každičký jeho detail!

Samozřejmě jsem vyfotila i sukni na sobě, bohužel jen před zrcadlem, už se dost stmívalo. Makeup je narychlo – paletka Pumpkin Spice, rtěnka Lip Injection, linky Better than Sex a řasenka Damn Girl, vše od TooFaced.

Coord Rundown
tričko – Killstar
sukně – LadySloth
boty – Aliexpress
baret, punčocháče, doplňky – offbrand, handmade

Co říkáte na Where is the Cat? Jak se vám líbí? Máte taky něco z téhle kolekce? Určitě mi napište své postřehy a dojmy do komentářů a budu se těšit na počtenou příště! <3

Yuki

zdejší pisálek, gothic lolita, milovník klasické hudby a metalu, volnočasová švadlena/ fotografka/ pletařka... mám hromadu koníčků. Hrůza!

Čtěte dál

PředchozíDalší

4 komentáře “LadySloth – Where is the Cat?

  1. Krásná sukně! A ta krajka na ní je bombastická! Samo o sobě je úžasné, když má značka i originální krajky, plus tato krajka se jim teda extra povedla. Těším se na další coordy s touto sukní!

    1. jo, takové detaily jsou vždycky super <3 jako třešnička na dortu! Je opravdu nádherná... 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *