>OUTFIT< Hello Valentine's day

Každý tráví Valntýn jinak. Někdo se dívá na filmy, seriály, někdo připravuje něco speciálního pro někoho, kdo je mu drahý a někdo to neřeší vůbec. Jo a pak je tu skupina lidí, co machrujou, jak je to nezajímá, ale pak to stejně nějakým způsobem slaví 😀 Lidi…

Jak jsem trávila Valentýn já? Normálně 😀 S přítelem jsme měli příjemnou rodinnou idylku při škrábání starého nátěru z mé budoucí pracovny. Super den jako každý jiný 😀 Přemýšlela jsem, že bychom si třeba udělali takový speciální den. Rádi jsme chodili do kavárny, ale všude je bohužel zavřeno. Trvá to docela dlouho a ta sociální interakce mi fakt chybí. Ráda jsem jezdila třeba do Prahy na nákupní den. Bylo to moc fajn a odpočala jsem si. Být zavřená doma není úplně ono. Jenže tenhle post nebude o vzdychání nad nouzovým stavem, to fakt ne. Tento článek bude jeden z těch kratších – OUTFIT POST

Hanka na LKD v rámci postovacího pondělí vymyslela VALENTINE COORD posting, takže jsem ji v tom nemohla nechat a pustila jsem se do toho. Co si mám vzít na sebe? Neměla jsem žádný nápad, ale nakonec jsem něco vypotila. Vznikl takový jahodový outfit, který je něco mezi sweet a ne tak úplně sweet. A protože tím tady ráda prudím okolí, dáme si beauty okénko XD

Kosmetiku, kterou jsem použila na tento look, jsem vám vyfotila níže 🙂

V tomto odstavci vám nějak popíšu, jak jsem postupovala. V závorce jsou produkty, které používám já 🙂

  • Krok 1 – umyjeme tvář, naneseme bázi pod makeup (TooFaced Hangover)
  • Krok 2 – Naneseme makeup (Too Faced Born This Way, odstín Snow), naneseme korektor pod oči, na víčka a na nějaké nedokonalosti, které chceme zakrýt. (NARS tekutý korektor), rozblendíme houbičkou dokud se všechny vrstvy krásně nespojí.
  • Krok 3 – zapudrujeme, hlavně pod očima. Zafixuje se tím makeup. Já si celkem oblíbila tzv. baking, což je nanesení velkého množství pudru do okolí očí třeba za pomoci houbičky. Přebytečný pudr se pak na konci setře štětcem. Je to prevence, abyste si pod očima nenaprášili stíny. Naštěstí TF stíny moc nepráší. (Born This Way setting powder)
  • Krok 4 – oční stíny – začínám tím, že si nad očnici, jakoby pod obočí nanesu nejsvětlejší stín blendícím štětcem, abych pak měla nějakou vrstvu, která se bude krásně mísit s těmi tmavšimi stíny. Potom si vezmu tmavší, tady konkrétně CinnamonBear ze stejnojmenné paletky a taktéž blendícím štětcem opatrně nanesu na hranu očnice, což je taková ta kost, ve které vám sedí oko. Jdu na vnitřní koutek. Tam nanesu zase nějaký světlejší. Na vnější koutek nanesu nejtmavší stín, Všechno spolu jemně blendícím štětcem smísím. Jemně zapracuju. Na závěr sáhnu do třpytivého stínu, konkrétně Pop of Chilli a prstem jemně zapracuju na střed víčka. Na spodní linku oka, tzv vodní linku nanáším nějaký z již použitých stínu, ideálně něco mezi – ne moc tmavé, ne moc světlé. Tady jsem zase zvolila CinnamonBear. Konkrétně, aby to bylo lépe k pochopení, jsem to schematicky nakreslila. Použila jsem dvě paletky – Amethyst Obsessions a Cinnamon Bear.
  • Krok 5 – uděláme linku, aby byl přechod z umělých řas hladší (Better than Sex eyeliner) a u umělých řas jsem odstřihla krajní cca 1cm, který jsem si nalepila na kraj. Vypadá to přirozeněji, než když si řasy dám na celé víčko. Zahustí a prodlouží to ty krajní a působí to opravdu hezky 🙂 (obyčejné řasy z aliexpress, lepidlo Douglas) a přejedeme řasenkou (DamnGirl)
  • Krok 6 – někdo konturuje, já to neumim, dala jsem si decentně tvářenku. V tomto případě zase CinnamonBear. Na závěr rty. Tady jsem použila svou oblíbenkyni (Melted Matte Queen B)

A takto vypadá finální výsledek 🙂 Romantický makeup, který si myslím neurazí ani na běžné nošení k nějakému hezkému outfitu s halenkou. Inspirací mi byla paruka, kterou jsem k outfitu zvolila. Říkala jsem si, že to dám dokupy. Nic extravagantního. Mám ráda, když je celkový dojem takový elegantnější.

A jedeme na Outfit!

Ze všech mých kousků jsem si říkala, že nejlépe na valentýnský coord půjdou tyto JSK od Angelic Pretty. Chtěla jsem tam vtlačit červenou, aby to působilo víc romanticky a zaujalo to. Takže červené bolerko, též od AP, teaparties AP a celé jsem to vyvážila červenou kabelkou od MILK ve tvaru srdce. Paruka růžová. Puvodně jsem do copů chtěla zakomponovat ještě nejaké ozdoby, ale pak jsem si řekla, že to nechci přehnaně OTT. Barety miluju, není se tedy čemu divit, že jsem tady taky jeden použila. K tomu doubleclip a mašle. Doplňky také decentnější. Miluju svůj náramek od Pandory, kde mi přítel a rodina vždy k nějaké příležitosti darují nový korálek. Zatím ho mám takový stříbrno červený. Mám ho asi 2 roky a moc korálků tam nemám XD Ale to nevadí! Jsem trpělivá a zapřísahala jsem se, že sama si je tam kupovat nebudu.

A teď normální rundown

  • Halenka – Ank Rouge
  • JSK – Angelic Pretty
  • bolerko – Angelic Pretty
  • Boty – Angelic Pretty
  • kabelka – MILK
  • zbytek off brand, handmade, 404 Brand not Found, Pandora

A jsme na konci. Poslední dobou jsem se polepšila a vydávám víc než jeden článek za rok 🙂 Hurá!

Budu ráda za komentáře, postřehy a u dalšího článku napočtenou příště!

Yuki

zdejší pisálek, gothic lolita, milovník klasické hudby a metalu, volnočasová švadlena/ fotografka/ pletařka... mám hromadu koníčků. Hrůza!

Čtěte dál

PředchozíDalší

2 komentáře “>OUTFIT< Hello Valentine's day

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *